Salihović i dalje na vrhu, Mujkić prva prijetnja

Lista strijelaca Prve lige FBiH

Salihović i dalje na vrhu, Mujkić prva prijetnja

S. Mlaćo

Odigrano je ukupno 8. kola Prve lige FBiH, a velikih iznenađenja za sada nema.

Sloga Simin Han, Zvijezda i Olimpik su na samom vrhu, te se među ovim klubovima i može tražiti tim koji će naredne sezone igrati Premijer ligu BiH.

Kada je lista strijelaca u pitanju, na vrhu je i dalje iskusni kapiten Slavena iz Živinica Mirnes Salihović. Salihović je postigao osam pogodaka, a prvi pratioc mu je Jasmin Mujkć koji je u subotu u pobjedi svog Bratstva nad Jedinstvo (4:0), dva puta se upisao u listu strijelaca.

Brandao (FK Velež), Ibrahimović (Sloga SH) i Kršić (TOŠK Tešanj) su postigli po pet pogodaka, dok su Haračić (Čapljina), Kobilica (Rudar Kakanj) te Mujić (Bosna) za sada na četiri pogotka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi