Salihović: Iznenađen sam, ali poštujem odluku selektora
Foto: EPA

Fudbaler Hoffenheima za SportSport.ba

Salihović: Iznenađen sam, ali poštujem odluku selektora

Sejad Salihović, vezni igrač njemačkog Hoffenheima, izostavljen je sa spiska selektora Mehmeda Baždarevića za nadolazeću kvalifikacionu utakmicu sa Izraelom. 

Popularni Sejo bio je iznenađen kada je saznao da poziv nije stigao na adresu bundesligaša iz Sinsheima, no odlučio se ponijeti kao pravi profesionalac i bez prigovora prihvatiti odluku Baždarevića. 

"Iskreno, nisam očekivao da neću biti na spisku, ali selektor je tako odlučio i tu odluku poštujem", kazao je Salihović za SportSport.ba i dodao:

"Trenutno mnogo naših igrača ne igra u svojim klubovima, pa tako ni ja. Imam dovoljno vremena da razmislim da li ću otići iz Hoffenheima i već sada imam mnogo ponuda", otkrio nam je Salihović. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Salihović je ove sezone u njemačkom prvenstvu odigrao 13 utakmica i postigao dva pogotka, a veliki interes za njegove usluge pokazao je Al-Ahly iz Dubaija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.