Salihović postao višak u Beijing Rehneu?

Četvrti stranac u klubu

Salihović postao višak u Beijing Rehneu?

Bivši bh. reprezentativac Sejad Salihović (31) napustit će Beijing Rehne, javljaju inostrani mediji.

Salihović za kineski klub nastupa od augusta 2015. godine kada je stigao iz Hoffenheima, a iako je neizostavan član udarne postave, sve je izvjesnije da će sporazumno raskinuti saradnju sa drugoligašem Beijing Rehneom. 

Giullermo Molins koji je nedavno potpisao za Beijing Rehne je postao četvrti stranac u klubu, a obzirom da je dozvoljeno imati tri, kao višak je označen Sejad Salihović i uskoro će imati mogućnost da potraži novu sredinu. 

Vrijedi podsjetiti da je Salihović najveći dio karijere proveo u Hoffenheimu za koji je od 2006. godine odigrao 249 utakmica. Pri odluci da pređe u Kinu presudan je bio novac, a zajedno sa njim u klubu je i Zvjezdan Misimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi