Salihović se vraća na teren protiv Schalkea

Bh. nogometaš se oporavio

Salihović se vraća na teren protiv Schalkea

S. Mlaćo

Hamburger SV je prošlom kolu savladao Stuttgart (3:1) te pobjegao iz opasne, a u timu nije bilo bosanskohercegovačkog nogometaša Sejada Salihovića.

Naime, Salihović je imao lakšu povredu i primoran je bio propustiti treću utakmicu u nizu, ali sada je došlo vrijeme za povratak na teren.

Tačnije, iskusni bh. vezista je imao problema sa mišićima i zglobom, a prema pisanju njemačkih medija za vikend će biti u kombinaciji za duel protiv Schalkea.

Schalke je svakako veliki favorit u ovom meču s obzirom da nalazi na čevrtom mjestu sa 20 osvojenih bodova, koliko ima i trećeplasirana Borusia Dortmund.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi