Salihovića ne zadovoljava status u St. Gallenu

Nema mjesta u prvom sastavu

Salihovića ne zadovoljava status u St. Gallenu

Sejadu Salihoviću epizoda u švicarskom St. Gallenu ne ide onako kako je priželjkivao po povratku iz Kine. 

Bivši član reprezentacije BiH došao je u St. Gallen s namjerom da uživi svoju karijeru i ponovo zaigra na najvišem nivou. Očekivalo se da će biti važna karika u Zinnbauerovom timu, međutim na kraju je postao samo 'iskusna pričuva' i od mogućih 810 minuta na terenu je proveo svega 70. 

I sam trener St. Gallena je poručio da mu je važno imati na klupi igrača kao što je Salihović, jasno dajući do znanja da za njega trenutno nema mjesta u prvoj postavi, što definitivno ne može zadovoljiti apetite bh. fudbalera. 

Salihović je ugovor potpisao do kraja sezone i ukoliko se njegov status ne promijeni, za očekivati je da isti neće biti produžen i da će napustiti klub. Isto tako nije nemoguće i da kaže 'zbogom' fudbalu. 

St. Gallen je Salihovića doveo potpuno besplatno nakon što mu je istekao ugovor sa kineskim drugoligašem Beijing Rehneom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi