Salko Jazvin spašava Čapljinu

Dao 13 golova u sezoni

Salko Jazvin spašava Čapljinu

E. Škorić

Salko Jazvin bio je danas junak Čapljine, te je svojim golom ostavio ekipu iz Hercegovine u mirnoj luci.

Čapljina je ugostila Slogu iz Simin Hana i imala je imperativ pobjede, pa je na kraju slavila s minimalnih 1:0, golom razigranog Salke Jazvina.  Ukoliko Čapljina ostane u ligi, popularni Nane bit će najzaslužniji za to.

Ovo je Jazvinu bio 13. gol u sezoni, a na svom kontu ima i osam asitencija. Također, važno je istaći da je dao sedam pogodaka u zadnjih šest utakmica.

Treba dodati da je danas imao nezgodnu povredu, golman protivničke ekipe slomio mu je arkadu, no doktori su to sanirali i on bi već iduće kolo trebao da bude spreman za duel na Koševu protiv Bosna Seme. Tu će Čapljini biti dovoljan i bod za ostanak u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sretan sam zbog gola, ali najvažnije je da ekipi ide dobro i da ostanemo u ligi. Uradit ćemo sve da na Koševu osiguramo ostanak i da uspješno okončamo sezonu", poručio je Jazvin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi