"Šamarčina koju ste nam udarili nama, vratit će se vama"

Oglasili se iz Udruženja Mostarski Rođeni

"Šamarčina koju ste nam udarili nama, vratit će se vama"

S. Mlaćo

Velež je u Kaknju upisao svoj treći poraz ove sezone.

Rođeni su poraženi sa minimalnih 1:0 augotolom kapitena Denisa Zvonića, a navijači su mogli biti razočarani još jednom slabom partijom njihovih ljubimaca. Velež je trenutno devetoplasirana ekipa Prve lige FBiH sa 13 bodova.

Tim povodom oglasili su se iz Udruženja građana Mostarski Rođeni. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Iza nas je vjerovatno najlošija utakmica naših Rođenih u ovoj sezoni te smo nažalost ubilježili treći ovosezonski poraz. Samo jedna riječ može opisati subotnje izdanje u Kaknju, SRAMOTA.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada u bespoštednom sportskom nadmetanju sa protivnikom doživiš poraz, protivniku jednostavno čestitaš a svojim igračima poželiš više sreće slijedeći put. Ali... Rekosmo kada se pespoštedno boriš i daješ svoj maksimum onda je ljudski i izgubiti, ili kada izozstane sportska sreća i to se dešava. Ali ono što su nama priredili naši igrači u subotu je sramotno i ponižavajuće. Uvreda za zdrav razum, uvreda nama navijačima koji gazimo stotine i hiljade kilometara našom dragom BIH da bi ih bodrili, da bi im bili dvanaesti igrač. Uvreda je to i za ljude iz uprave našeg Veleža koji su nadljudskim naporima uspjeli obezbjediti optimalne uslove za te mladiće. Šamarčina koju ste udarili nama, nama koji beskrajno volimo ovaj klub, će vam se vratiti kao bumerang, budite sigurni u to. Zapamtite, sve što uradite uradili ste sebi, kako dobro tako i loše. Budite sigurni da naše strpljenje ima granice, također budite sigurni da u izboru Vi ili Velež, uvijek izabiremo Velež. 

Iako puni gorčine nakon zadnje utakmice, mi Mostarski Rođeni idemo dalje u korak s našim klubom, idemo dalje na putu povratka našeg giganta i obećavamo svima da nećemo pokleknuti. Bićemo kao i do sada desna ruka našem klubu i vjetar u Veležova jedra. Mi drugog kluba nemamo i ne treba nam, mi živimo za Velež Mostar".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi