Samir Radovac povrijeđen, upitan za elitnu rundu

Povreda veznjaka Sarajeva

Samir Radovac povrijeđen, upitan za elitnu rundu

Mladi veznjak Sarajeva Samir Radovac zbog povrede je napustio derbi susret protiv Širokog Brijega u kojem je njegov klub s minimalnih 1:0 savlao tim s Pecare.

Radovac je u drugom poluvremenu ostao ležati na protivničkoj polovini nakon jednog duela, a na terenu ga je zamijenio Mehmed Alispahić.

Nakon utakmice iz PR službe FK Sarajevo je rečeno da je povreda Radovca nešto ozbiljnije prirode, te da mladi veznjak Bordo kluba najvjerovatnije neće konkurisati za kadar juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine koju očekuje elitni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Radovac je u meču sa Širokim Brijegom povrijedio koljeno.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.