Samo što je napustio Široki, Marina našao novi klub

Vratio se u Hrvatsku

Samo što je napustio Široki, Marina našao novi klub

Mariju Marini nije dugo trebalo da pronađe novi angažman nakon raskida saradnje sa Širokim Brijegom.

Ovaj 27-godišnji fudbaler sredine terena na Pecari se nije najbolje snašao. U dresu Širokog Brijega je odigrao deset utakmica u prvenstvu, uz jedan gol, a nakon pola godine između dvije strane je došlo do raskida saradnje. 

Iako je imao nekoliko opcija, Marina se na kraju odlučio za povratak u Hrvatsku, gdje je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Gorice koja se takmiči u tamošnjoj drugoj ligi.

Ovo je Marini ujedno i povratak u Goricu, s obzirom da je za ovaj klub nastupao i prije nego što je došao u Široki Brijeg. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marina je domaćoj javnosti najbolje ostao upamćen po crvenom kartonu koji je dobio protiv Viteza, kada je napravio u roku od samo par minuta nekoliko grubih faulova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi