Šampionska predstava Iskre protiv Krajišnika

Sigurna pobjeda Bugojanaca

Šampionska predstava Iskre protiv Krajišnika

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre nastavili su sa veoma dobrim igrama u drugom dijelu sezone Druge lige FBiH grupa Zapad.

Bugojanci su u subotu u okviru 21. kola na svom Jakliću deklasirali Krajišnik sa 7:0, te ostali na liderskoj poziciji, ali i povećali prednost s obzirom da su Krajina i Vitez u međusobnom duelu remizirali 4:4.

Od prve minute bilo je jasno da će domaći slaviti sigurnu pobjedu, a nakon 30-tak minuta igre bilo je već 3:0. Mrežu Admira Šušnjara pogađali su Elvedin Nebić, Haris Pihura i Haris Seferović. Do kraja prvog poluvremena još jedan pogodak Seferovića, a u listu strijelaca upisao se i Mirns Gurbeta.

Iskra je u drugom poluvremenu nastavila u istom tempu i publika je vidjela još dva pogotka u mreži gostiju. Pogađali su Ernest Ivković i Ibrahim Mašić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Iskra će u goste ekipi Ključa, dok će Krajišnik ugostiti Radnik iz Donjeg Vakufa.

NK Iskra - NK Krajišnik 7:0 (5:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi