Igrači Radničkog dočekani nakon pobjede

Šampionski doček u Lukavcu nakon velike pobjede

M. Šljivak

Ekipa Radničkog iz Lukavca piše najljepšu fudbalsku priču u Bosni i Hercegovini ove sezone.

Sjajnim igrama u Kupu Bosne i Hercegovine, nalaze se na korak od plasmana među osam najboljih ekipa, a posljednja žrtva tima iz Lukavca je ekipa Travnika.

Predvođeni fantastičnim golmanom Aleksandrom Nikolićem slavili su na Piroti s 2:0, te su mali korak udaljeni od plasmana u četvrtfinale Kupa.

Tamo ih svakako niko nije vidio. Ipak, oni su vjerovali u svoje mogućnosti, te su odličnom igrom su prvo izbacili aktuelnog osvajača Kupa BiH sarajevski Olimpic, a jučer je na Piroti potvrđena odlična sezona za tim iz Lukavca.

Pobjeda od 2:0 protiv Vezira ih dovodi na korak od prolaska u narednu fazu takmičenja. U ovom timu kroz osmijeh i šalu govore da se nazire i Evropa, a ako nastave sa ovakvim igrama, sigurno je da su iznenađenja i u nastavku takmičenja moguća.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Igrači Radničkog imaju i odličnu podršku s tribina. Najvatreniji navijači su uvijek uz klub, a nakon trijumfa u Travniku su svojim ljubimcima u Lukavcu priredili fantastičan doček.

Izuzetna slika iz Lukavca...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti