Sando: Rasterećeni idemo u Novi Grad

Play-out, Vlasenica putuje Slobodi

Sando: Rasterećeni idemo u Novi Grad

D. Vejo

Igrači Vlasenice nikako ove sezone nisu uspjeli da pronađu put iz rezultatske krize koja ih pogađa još od početka prvenstva.

Oni su svoje šanse za opstanak u društvu najbolji izgubili, tako da maksimalno opušteno ulaze u narednu utakmicu koja ih očekuje.

"Naredni meč igramo protiv Slobode iz Novog Grada. Očekujemo jedno teško gostovanje jer oni nakon poraza u prošlom kolu čekaju nas na svom terenu. Protiv nas će tražiti sva tri boda, dok smo mi praktično ispali iz ovog ranga takmićenja te iz tog razloga idemo rasterećeni na gostovanje u Novi Grad. Sloboda je nama dobro poznat protivnik . Igraju dobar fudbal i sigurno da su favorit na svom terenu", zaključio je za SportSport.ba vezni igrač Vlasenice, Mladen Sando.

Mečevi play-out faze igraju se u srijedu, a još se sastaju Leotar i Sloboda Mrkonjič Grad, te Sutjeska i Drina HE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi