Stanić nakon meča sa Sarajevom

"Šanse smo imali, ali ih nismo iskoristili"

Fudbaler Željezničara Srđan Stanić smatra kako je Željezničar imao dobre šanse za prolaz u polufinale Kupa, ali da su neiskorištene šanse uzrok ispadanja od velikog rivala Sarajeva.

"Malo smo loše otvorili utakmicu. Naše greške su im dali šanse, koje na svu sreću nisu iskoristili. Kasnije smo kontorlisali utakmicu. Imali smo svoje šanse, koje nismo iskoristili. Nismo zabili taj gol koji bi nas vodio dalje", rekao je nakon meča Stanić.

Stanić je istakao kako se sada Plavi okreću utakmicama u Premijer ligi BiH...

"Jedina pozitivna činjenica da još nismo izgubli meč u Kupu. Sada se okrećemo Premijer ligi. Gostujemo Leotaru, gdje se nadamo pobjedi", dodao je Stanić...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.