Santrač: Ne odustajemo od našeg cilja

Kadetski reprezentativac BiH

Santrač: Ne odustajemo od našeg cilja

S. Mlaćo

Nakon remija u prvom kolu sa Slovenijom, kadetska reprezentacija BiH nastavlja turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo utakmicom sa Češkom Republikom.

Reprezentativac Stefan Santrač smatra da naša selekcija može ostvariti plasman na veliko takmičenje.

"Išli smo na pobjedu protiv Slovenije. Nažalost, nismo uspjeli da je i ostvarimo. Nije još ništa izgubljeno, idemo dalje. Ne odustajemo od cilja, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Protiv Češke moramo ispraviti greške koje smo jučer pravili kako bismo osvojili tri boda.“

Još jednom je došlo do promjene rasporeda turnira, te će sutrašnji susreti biti odigrani u 15.00 sati u Etno selu Stanišići i na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Raspored utakmica:

25. 3. 2017. 15:00

Bosna i Hercegovina-Češka Republika (Etno selo Stanišići)

Engleska-Slovenija (Gradski stadion Bijeljina)

28. 3. 2017. 15:00

Bosna i Hercegovina-Engleska (Gradski stadion Bijeljina)

Češka Republika-Slovenija (Etno selo Stanišići)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi