Saopštenje za javnost FK Borac

Nakon pisanja o dolasku novog predsjednika kluba

Saopštenje za javnost FK Borac

D. Vejo

Fudbaleri Borca nakon što su odradili pripreme na Zlatiboru, vratili su se u Banja Luku gdje će odraditi posljednji dio priprema za početak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana mnogo se pričalo o dolasku novog imena na mjesto predsjednika Velikana iz Platonove. Povodom svega, oglasila se Uprava kluba.

"U posljednjih nekoliko dana u medijima se pojavila informacija kako će aktuelnog predsjednika Fudbalskog kluba Borac Dejana Kusturića na funkciji koju obavlja zamijeniti bivši fudbaler i vlasnik građevinskog preduzeća "Horizont" Branko Kovačević. Fudbalski klub Borac, s tim u vezi, želi da upozna cjelokupnu sportsku javnost da do spomenutih promjena neće doći, te da će Dejan Kusturić i u narednom periodu obavljati funkciju na koju je izabran 18. januara tekuće godine na izbornoj sjednici Skupštine kluba".

"FK Borac ističe da će gospodin Kovačević biti jedna od članova Upravnog odbora jer je iskazao želju da pomogne klubu u trenutnoj situaciji, a firma čiji je vlasnik Branko Kovačević je finansijski pomogla Borcu na donatorskoj večeri, zbog čega se posebno zahvaljujemo".

"Ciljevi aktuelnog rukovodstva ostaju isti: prioritet je izgradnja pomoćnih terena i na tome će trenutni čelnici kluba istrajati, a sa rezultatske strane ekspresan povratak Borca u Premijer ligu Bosne i Hercegovine".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije