Šapina: Možemo žaliti za tri boda iz Živinica

Trener Metalleghea za SportSport.ba

Šapina: Možemo žaliti za tri boda iz Živinica

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Živinica su se vratili sa jednim bodom.

Završilo je 1:1, a u redovima tima iz Jajca definitivno mogu žaliti za punim plijenom. Dominirali su izabranici Romea Šapine tokom cijelog meča, te su razloga za slavlje na kraju mogli imati samo domaći nogometaši i navijači.

"Nisam zadovoljan, mogli smo uzeti sva tri boda. Bili smo bolji, pored postignutog pogotka imali još dvije stopostotne prilike. Bezveze smo napravili penal, tačnije jedan nesmotrenost nas je koštala", kaže Šapina na početku razgovora za SportSport.ba.

"Preostaje žal za tri boda. Protivnik je igrao zatvoreno, a mi smo se u Živinice došli nadigravati. Oni su igrali na svojoj polovici, pokušavali dugim loptama. Moj tim je izašao visoko i stvorili smo dosta šansi", ističe Šapina.

U narednom kolu novi težak ispit za Metalleghe. U kraljevski grad stiže Zvijezda koja ima dvije pobjede iz isto toliko mečeva.

"Zvijezda je kvalitetna ekipa, imaju odličan skor iz dvije utakmice. Mi idemo na pobjedu, skautirat ćemo ih i pogledati njihove dvije utakmice ove sezone", kaže naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rad ambicioznog Šapine već je vidljiv u igri Metalleghea, a čelnike kluba raduje što će protiv Zvijezde vratiti se na svoj Mračaj. Stadion na kojem je počela lijepa priča ovog kluba koja još uvijek traje, te će prema svemu sudeći i trajati još dugo godina.

"Očekujem veliki broj navijača. Imamo dosta domaćih igrača, što ranije nije bio slučaj", završio je Šapina razgovor za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi