Šapina: Teren će biti loš, sve je moguće

Šef struke Metalleghea pred Željezničar

Šapina: Teren će biti loš, sve je moguće

S. Mlaćo

Pobjeda nad TOŠK-om donijela je mnogo bolju klimu u redovima NK Metalleghe BSI. 

Jajčani su protiv TOŠK-a zasluženo slavili sa visokih 4:1, te pokazali svoje kvalitete.

Već sutra ih očekuje duel šesnaestine finala Kupa BiH protiv sarajevskog Željezničara, koji je svakako favorit u tom meču. Ipak, šef struke Jajčana Romeo Šapina vjeruje u svoje izabranike.

"Igrat ćemo u najjačem sastavu. Jedino nema Radulovića koji ima dva žuta kartona, a atmosfera je mnogo bolja nakon pobjede nad TOŠK-om. Da nismo slavili, ko zna šta bi bilo", kazao je Šapina u razgovoru za SportSport.ba.

Na Mračaju nemaju straha od Željezničara. Kažu, iznenađenja su moguća, pogotovo kada se igra samo jedna utakmica.

"Teren će biti loš, kiša pada i sada. Probat ćemo na kontranapade, Željo je favorit i prepustit ćemo im incijativu. Mi imamo svoje kvalitet, jedna se utakmica igra i svašta se može desiti", jasan je Šapina.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U Jajcu se nadaju i podršci svojih navijača, a treba istaći da je najavljen i dolazak oko stotinjak gostujućih navijača. Cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi