"Saradnja sa Jovićem bila je veoma korektna"

Član UO FK Borac Vico Zeljković

"Saradnja sa Jovićem bila je veoma korektna"

D. Vejo

Rukovodstvo banjalučkog Borca ulaže sve napore kako bi novi-stari premijerligaš dobio licencu za takmičenje u elitnom društvu naredne sezone.

Tokom jučerašnjeg dana, mnogo se pisalo o tome kako na putu ka istoj, stoje bivši fudbaler Velikana iz Platonove Darko Maletić i trener Slobodan Starčević koji je trenutno kormilar gradskog rivala Krupe.

No, nije sve tako crno. Postoje i bivši igrači prema kojima je Borac ispoštovao dogovor. Riječ je o prošlogodišnjem krilnom napadaču crveno-plavih, a sada članu aktuelnog šampiona Zrinjskog, Toniju Joviću.

O ovom fudbaleru, uprava Banjalučana ima samo riječi hvale.

"Veoma smo zahvalni Joviću na svemu što je učinio za klub tokom svog igranja u istom. Ali, još više nam je drago što smo nakon svega, ostali u dobrim odnosima. To je igrač, s kojim se može razgovarati. Postojali su određeni dugovi prema njemu, ali smo uspjeli da uz kompris, isti isplatimo Toniju. Imali smo dosta korektnu saradnju", poručio je član UO FK Borac, Vico Zeljković.

Prema nezvaničnim informacijama, dug kluba prema Joviću iznosio je 10.000 KM.

Podsjetimo, Borac večeras organizuje donatorsko veče na kojem će čelnici kluba svima prisutnima predstaviti dugogodišnji plan rada.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi