Sarajčić:  Hvala delegatima na podršci, ovo je velika stvar

Novi član IO-a za SportSport.ba

Sarajčić: Hvala delegatima na podršci, ovo je velika stvar

S. Mlaćo

Danas je u Sarajevu održana Izborna Skupština  Nogometnog saveza naše zemlje, a na istoj smo dobili i nove članove fudbalske vlade, te novog-starog predsjednika Saveza Elvedina Begića.

Podršku za ulazak u Izvršni odbor krovne kućenašeg nogometa dobio je i Midhet Sarajčić, istaknuti sportski radnik iz Travnika, nekada i nogometaš tog kluba, veoma dobro poznat svim ljubiteljima nogometa u našoj zemlji.

"Sigurno da je to za mene velika stvar. Hvala delegatima na podršci, mislim da su tu odlični ljudi na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem te počasnim predsjednikom Ivicom Osimom. Ono što se od mene očekuje ja ću sigurno  opravdati, a sve za dobrobit nogometa u našoj zemlji. Imamo iskusne ljude u savezu i vjerujem u prave stvari", kazao je Sarajčić za SportSport.ba.

Sarajčić u svojoj igračkoj karijeri ima upisan i jedan nastup za našu reprezentaciju 2001. godine kod tadašnjeg selekora Miše Smajlovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi