"Sarajevo bi bio izazov, imam ponude iz Premijer lige"

Napadač Novog Pazara poručuje

"Sarajevo bi bio izazov, imam ponude iz Premijer lige"

E. Škorić

Najbolji strijelac Novog Pazara Admir Kecap najvjerovatnije će karijeru nastaviti u Premijer ligi BiH.

Početkom godine Kecap se iz litvanske Suduve vratio u Novi Pazar, a njegova nova destinacija trebala bi biti u BiH. Nekoliko je opcija, a među glavnim kandidatima za njegovo dovođenje su Mladost Doboj Kakanj, Sloboda i Sloga iz Simin Hana, što nam je potvrdio u telefonskom razgovoru.

"U kontaktu sam s nekim klubovima iz Bosne i mislim da bi se uskoro trebalo riješiti pitanje nastavka moje karijere. U opciji su premijerligaši Mladost, Sloboda i prvoligaš Tuzla City, a ranije smo pričali i sa Sarajevom, ali ništa konkretno se nismo dogovorili. Sarajevo je najveći klub i bio bi izazov igrati za ekipu s Koševa", rekao je Kecap, dodavši:

"Poznajem dosta dobrih bh igrača. U prvom redu tu je Nermin Jamak, koji je igrao u Željezničaru, a zajedno smo igrali u Litvaniji. Imao sam priliku da upoznam i Kerlu i igram protiv njegove ekipe, a poznajem Stojanovića i Ademovića, koji su bili u Bijeljini".

Dodao je da mu dolazak u BiH ne bi teško pao jer ima ovdje dosta prijatelja iz Beograda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ipak, nemam često tu priliku da dolazim u posjetu Sarajevu i prijateljima i rođacima jer nedostaje slobodnog vremena, ali to se uskoro možda i promijeni", dodao je.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi