Sarajevo do vrha napunilo mrežu Čelika

Bordo nade uvjerljive

Sarajevo do vrha napunilo mrežu Čelika

S. Mlaćo

Kadeti FK Sarajevo upisali su svoju drugu pobjedu u isto toliko kola nove sezone Premijer omladinske lige BiH. 

Bordo nade danas su u Butmiru sa visokih 11:0 deklasirale vršnjake iz zeničkog Čelika.

Od prve minute je bilo jasno da će bordo nade slaviti sigurnu pobjedu, a mrežu gostiju načeo je u petoj minuti Hamza Gasal.  Isti igrač zatim postiže još dva pogotka, te tako upisuje hat-trick za samo 13. minuta igre. Do kraja prvog poluvremena mrežu Čelika pogađali su i Tarik Hasančić, te Nemanja Nikolić.

U drugom poluvremnu po jedan pogodak Nemanje Nikolića,  Amara Jašarevića, Elvedina Kečanovića, Andreja Đokanovića, Armina Šarića i rezerviste Almira Gusinjca za visoku pobjedu.

Premijer omladinska liga BiH za kadete:

FK Sarajevo - NK Čelik 11:0 (5:0)

FK Sarajevo: Dizdarević, Kečanović, Liješnić, Jašarević, Gasal, Islamović, Nikolić, Sabljica, Hasančić, Šarić, Đokanović.

NK Čelik: Durmo, Karić, Arnautović, Muslić, Fazlić, Horić, Seković, Smajić, Hinović, Čago, Čičak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije