Sarajevo golovima Kovačevića i Velkoskog savladalo Slobodu

Poraženi i Tuzlaci

Sarajevo golovima Kovačevića i Velkoskog savladalo Slobodu

Fudbaleri Sarajeva u prijateljskom susretu protiv Slobode ostvarili su pobjedu, a rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 2:1. 

Tim Husrefa Musemića već u prvih deset minuta uspio je ozbiljno zaprijetiti golmanu Sarajeva. Prvo je Zrnanović pogodio prečku, da bi nekoliko trenutaka kasnije Zeba šutirao pored gola. 

U prvom dijelu utakmice najbolju šansu za Sarajevo propustio je Okić u 25. minuti, a pet minuta kasnije Velkoski je šutirao preko gola iz slobodnog udarca. Ofanzivna igra izabranika Mehe Kodre isplatila se u 48. minuti, kada je Kovačević zatresao mrežu Tuzlaka. 

Finiš utakmice u Čitluku donio je mnogo uzbuđenja. Prvo je u 80 minuti Velkoski udvostručio prednost, da bi potom Sloboda preko Musića smanjila na 2:1, što je bio konačan rezultat susreta. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.