Sarajevo i Zrinjski nemilosrdni prema rivalima

Premijer liga za juniore

Sarajevo i Zrinjski nemilosrdni prema rivalima

E. Škorić

Ovog vikenda na programu su mečevi 23. kola Premijer lige BiH za omladince.

Juniori Sarajeva ugostili su Vitez i slavili su s visokih 6:0. Mufid Salčinović i Nedim Hadžić postigli su po dva gola, dok su po jedan gol postigli Semir Smajlagić i Zoran Blagojević.

Uvjerljiv je bio i Zrinjski, koji je sa 7:1 deklasirao Čelik. Marijan Ćavar, Nermin Hajdarević i Petar Bandić zabili su po dva gola u redovima Mostaraca, dok se u strijelce jednom upisao i Ivan Bošnjak. Na drugoj strani Nudžeim Imamović je bio precizan za Zeničane.

Danas su također odigrani i mečevi Željezničar i Metalleghe (11:0), te Sloboda - Olimpic (4:0). Jučer je Radnik s 2:0 pobijedio Mladost, dok je Široki s 4:0 pobijedio Krupu.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Željezničar je lider s 59 bodova, bod manje ima Soboda, Široki ima 54 boda, a Sarajevo 52 boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije