Sarajevo na pripremama u Antaliji

Potvrđeno za SportSport.ba

Sarajevo na pripremama u Antaliji

M. Šljivak

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine FK Sarajevo boraviće na zimskim pripremama u turskom ljetovalištu Antaliji, potvrđeno je za SportSport.ba iz bordo kluba.

Jedno kolo je ostalo do kraja prvog dijela sezone u Premijer ligi, a nakon kraćeg odmora i novogodišnjih praznika, fudbaleri bordo ima će imati vrhunske pripreme pred start drugog dijela sezone.

Od 4. do 17. februara 2016. godine, fudbaleri ovog tima će boraviti na pripremama u Turskoj. Kao lokacija za zimske pripreme odabrana je Antalija, gdje će aktuelni prvak BiH imati zaista vrhunske uslove.

U bordo taboru su prezadovoljni uslovima koje su dobili u Antaliji. U sklopu priprema će u ovom ljetovalištu biti odigrane i minimalno tri pripremne utakmice, te će tim Miodraga Ješića posve spremno dočekati proljetni dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je trenutno treće na tabeli Premijer lige BiH sa 34 boda, tri manje od vodeće Slobode.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.