Sarajevo opravdalo ulogu favorita

Kup Bosne i Hercegovine

Sarajevo opravdalo ulogu favorita

Sarajevo je opravdalo ulogu favorita i savladalo ekipu Radnika sa 4:0 u okviru Kupa BiH.

Bordo je momčad krenula furiozno od samoga početka i već u prvoj minuti Dudo je zatresao protivničku mrežu. Početkom drugog poluvremena domaći su krenuli silovitije i potopili svog protivnika, te su se plasira u dalji tok natjecanja.

"Dobro smo počeli utakmicu i rano poveli što nam je omogućilo da lakše odigramo susret. Pokazali smo ipak da smo puno jača ekipa. Jedino što nas je malo poremetilo jeste povreda našeg igrača Damira Hadžića. Radnik se pokazao kao veoma korektna ekipa, a mi sasvim zasluženo prolazimo dalje", rekao je trener bordo tima Mehmed Janjoš.

S druge strane iako su imali ulogu autsajdera njihov trener nije bio zadovoljan prikazanim.

"Sasvim zaslužena pobjeda Sarajeva, ali se ne mogu oteti utisku da su moji igrači skroz podbacili. Morali smo se puno agresivnije suprostaviti, ovako su nas domaći sa dobili sa pola snage", rekao je trener Radnika Damir Beća za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti