Sarajevo pustilo u prodaju ulaznice za Radnik

Povoljne cijene za navijače

Sarajevo pustilo u prodaju ulaznice za Radnik

O. Lekić

Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju, 4. decembra 2016. godine dočekuje Radnik u sklopu 18. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović-Hase“ počinje u  13 sati.

Ulaznice za ovaj susret su u prodaji od srijede, 30. novembra,  po sljedećim cijenama: Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ – 3 KM, Tribina „Istok“ – 5 KM, Tribina „Zapad“ – 7 KM. Navijači i simpatizeri FK Sarajevo svoje ulaznice moći će kupiti u oba Bordo Fan Shop-a, (ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan), a na dan utakmice, ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima na koševskom stadionu.

Utakmica između Sarajeva i Radnika derbi je susret 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi