Sarajevo sa ovom djecom ima svijetlu budućnost

Uvjerljive pobjede juniora i kadeta

Sarajevo sa ovom djecom ima svijetlu budućnost

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva u svim selekcijama imali su jako uspješan vikend.

Seniori Sarajeva bili su sigurni na Piroti protiv Metalleghea, te su ostvarili rutinsku pobjedu i primakli se vodećem Zrinjskom na samo četiri boda.

Bordo tim poveo je golom Elvisa Sarića u 70. minuti, a u 82. minuti Mersudin Ahmetović je postavio konačan rezultat (2:0).

Dan ranije, kadeti Sarajeva razbili su vršnjake iz Jajca sa visokih 9:2. U strijelce se upisalo nekoliko nogometaša. Hamza Gasal je postigao tri, Armin Imamović dva gola, a po jedan Nikolić Nemanja,  Arnes Junuzović Andrej Đokanović i Berin Alić.

Nešto kasnije u subotu juniori tima s Koševa deklasirali su Metalleghe sa nevjerovatnih 16:0. Nedim Hadžić, veliki talent, postigao je čak osam golova za bordo juniore, dok je Semir Smajlagić dodao tri, kao i rezervista Sanin Klarić. Po gol postigli su Ergin Mehuljić i Andrej Đurić.

FK Sarajevo ima brojne talente u svojoj Akademiji, pa ako je suditi po ovim rezultatima, navijači ne trebaju da brinu za budućnost.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije