Sarajevo savladalo Slobodu, Olimpicu pobjeda u Travniku

Premijer liga BiH za kadete

Sarajevo savladalo Slobodu, Olimpicu pobjeda u Travniku

Danas su odigrane utakmice 29. kola Premijer lige u kadetskoj konkurenciji.

Šampion BiH FK Sarajevo je na svom terenu bio bolji od Slobode sa 4:2. Za bordo tim su pogađali Halid Šabanović (16'), Ševkija Resić (27'), Nedim Hadžić (32') i Sanin Klarić (36'), a za Slobodu Eldin Omerović (34') i Edis Smajić (45').

Kadeti Željezničara su u Prijedoru bili bolji od Rudara s minimalnih 1:0. Pobjedonosni pogodak za Plave postigao je Riad Hećo u 55. minuti.

Olimpic je kao gost savladao Travnik sa 4:0 a golove su postizali Vedad Bukva (20', 67'), Anes Demirović (32') i Imad Rondić (80').

U ostalim utakmicama zabilježeni su sljedeći rezultati: Široki Brijeg - Drina 3:2, Zrinjski - Mladost 2:1, Čelik - Velež 1:3, Slavija - Vitez 1:1 i Borac - Radnik 2:2.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi