Sarajevo se ispromašivalo, remi sa Cibalijom

Međunarodni turnir "Igraj fudbal, živi život"

Sarajevo se ispromašivalo, remi sa Cibalijom

Fudbaleri Sarajeva i Cibalije podijelili su bodove danas na Otoci odigravši 1:1 tokom drugog dana G-drive Međunarodnog fudbalskog turnira U-17 "Igraj fudbal, živi život".

Ekipa iz Hrvatske nešto bolje je ušla u meč pa su odmah na startu prvog dijela utakmice poveli sa 1:0 pogotkom Karla Isasegije. Sarajevo je do kraja prvog dijela imalo veoma dobru priliku, ali Cibaliju je spasila stativa. Sa rezultatom 1:0 se otišlo na odmor.

U nastavku susreta Sarajevo je bilo puno bolji rival. Igrači Bordo tima imali su nekoliko veoma dobrih prilika, a između ostalog ponovo su pogodili stativu. Ipak, na kraju su uspjeli da dođu do poravnanja i to pred sam kraj meča pogotkom Kenana Šahbazovića. Treba reći da je Sarajevo u posljednjoj minuti imalo veliku šansu za pobjedu, ali su pogodili prečku i rezultat se do kraja meča nije mijenjao.

Podsjetimo, tokom jučerašnjeg dana ekipa Cibalije je pobijedila Olimpik, dok su fudbaleri Sarajeva slavili protiv Slovačkog iz Češke.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi