Sarajevo se priprema za Mladost

Pretposljednji domaći meč u 2016. godini

Sarajevo se priprema za Mladost

FK Sarajevo će u nedjelju odigrati svoj pretposljednji domaći meč u kalendarskoj 2016. godini, a protivnik bordo timu će biti ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Današnjem treningu prisustvovali su svi fudbaleri Sarajeva, a odvojeno od ekipe su po posebnom programu radili Ahmetović, Čataković, Kovačević, Rastoder i Gljiva.

Trening Sarajeva je prošao u jako dobroj atmosferi i taktičkim pripremama za predstojeću utakmicu protiv Mladosti, a fudbaleri ovog kluba su optimistični.

Meč Sarajeva i Mladosti igra se u nedjelju s početkom u 13 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi