Sarajevo slavilo protiv Slovačkog na Otoci

Turnir "Igraj fudbal, živi život"

Sarajevo slavilo protiv Slovačkog na Otoci

Fudbaleri Sarajeva slavili su pobjedu na otvaranju međunarodnog turnira G-Drive U-17 "Igraj fudbal, živi život" protiv FC Slovačko sa 1:0.

Sarajevo je u današnjem meču bilo mnogo opasniji rival u prvom poluvremenu te su stvorili pet dobrih prilika, ali do gola nisu mogli. S druge strane, gosti su imali nekoliko polušansi, ali bez većih opasnosti po gol Bordo tima.

Nastavak meča donio je i jedni pogodak i to u mreži Slovačkog, a strijelac za Sarajevo je bio Andrej Đokanović. Nakon primljenog pogotka gosti iz Češke krenuli su mnogo otvorenije te su imali dvije stopostotne prilike, ali nisu uspjeli da savladaju Dizdarevića koji je zaključao gol svoje ekipe.

G-Drive međunarodni turnir "Igraj fudbal, živi život":

FK Sarajevo- FC Slovačko 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi