Sarajevo u generalci sutra protiv Olimpika

Meč je zatvoren za javnost

Sarajevo u generalci sutra protiv Olimpika

S. Mlaćo

Fudbaleri Sarajeva odigrati će sutra prijateljsku utakmicu protiv člana Prve lige Federacije BiH, prošlogodišnjeg premijerligaša, ekipe Olimpika.

 Utakmica, koja je zatvorena za javnost, igrati će se u 18.30 sati u Trening Centru Bordo kluba u Butmiru.

Susret protiv Olimpica, poslužit će stručnom štabu bordo tima kao posljednja provjera uoči početka jesenjeg dijela BH Telecom Premijer lige BiH.

Podsjećamo, Sarajevo novu premijerligašku sezonu otvara domaćom utakmicom protiv Zrinjskog, koja je na rasporedu u nedjelju, 23. jula sa početkom u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi