Sarajevo u prijateljskom meču savladalo Famos
fcsarajevo.ba

Pred 200 gledalaca

Sarajevo u prijateljskom meču savladalo Famos

Fudbaleri Sarajeva danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Famosa iz Vojkovića. 

Aktuelni bosanskohercegovački prvak je slavio rezultatom 2:0, a prvi pogodak na utakmici viđen je u 37. minuti. Za vodstvo Sarajeva je zabio Okić, da bi u 53. minuti na 2:0 povisio Ikande i postavio konačan rezultat. 

Početni udarac na ovom susretu izveo je Boban Božović, nekadašnji igrač Sarajeva, koji trenutno radi u Francuskoj. Sarajevo je Božoviću uručilo dres u znak zahvalnosti za šest i pol godina igranja u bordo timu, a vrijedi istaći i da je Sarajevo od strane kluba iz Vojkovića dobilo simboličan poklon.

Sarajevo je utakmicu počelo u sastavu: Plakalo, Kallasi, Mihojević, Kovačević, Protić, Ikande, Rustemović, Stojčev, Barić, Al. Bekić, Okić, a nastavku priliku je dobio i kadet Veladžić, kao i pet igrača klupske Akademije iz selekcije do 17 godina. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.