Sarajevu važni bodovi, stručnom štabu glavobolje

Trojica povrijeđena

Sarajevu važni bodovi, stručnom štabu glavobolje

E. Škorić

Nekoliko nogometaša Sarajeva zadobilo je danas povrede.

Sarajevo je s 1:0 pobijedilo Široki u derbiju 24. kola, ali nije sve teklo po planu za bordo tim.

Naime, trojica nogometaša su se povrijedili. Samir Radovac je izašao iz igre zbog povrede koljena, a umjesto njega je ušao Mehmed Alispahić, koji se povrijedio pri prvom kontaktu s loptom.

Alispahić je zadobio povredu ligamenata skočnog zgloba. Inače, on povredu vuče od utakmice s Veležom i od tada nije nikako trenirao punim intenzitetom. No, stisnuo je zube kako bi zadnjih par utakmica bio na raspolaganju ekipi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored njega i Radovca, povredu zadnje lože desne noge zadobio je Haris Duljević, a za sada nema zvaničnih informacija o težinama njihovih povreda, odnosno mnogo toga će biti jasnije nakon detaljnih liječničkih pregleda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.