Sarajlić: Džafić ostaje, odluku o Pejiću donosi trener

Zeničani sutra dočekuju Goražde

Sarajlić: Džafić ostaje, odluku o Pejiću donosi trener

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Kamberovića polju dočekati ekipu Goražda, a to će biti četvrta utakmica od početka priprema. Izabranici trenera Borisa Pavića naredne sedmice će na pripreme u Međugorje, a kada je u pitanju igrački kadar, ostalo je još nekoliko dilema i pozicija koje se trebaju popuniti.

Loše vijesti o povredama križnih ligamenata Fenana Salčinovića i Ahmeda Džafića nisu poremetila atmosferu u klubu, a predsjednik Čelika Senad Sarajlić za naš portal otkrio je šta će biti sa pojedinim igračima koji se nalaze na probi, te Salčinoviću i Džafiću koji su izgubljeni do kraja sezone.

"Nebojša Pejić još uvijek je na probi u Čeliku, odluku o njegovom eventualnom ostanku će donijeti trener Boris Pavić nakon sutrašnje utakmice protiv Goražda. Kada je u pitanju Ahmed Džafić stav trenera je da je zadovoljio njegove ukuse, ali se nažalost povrijedio. Mi ćemo s njim zaključiti amaterski ugovor bez ikakvih troškova za klub, registrovat ćemo ga i kada se oporavi priključit će se ekipi, tek tada ćemo dogovarati uslove, želimo da zna da ima našu moralnu podršku. Kada je u pitanju Salčinović, tek trebamo razgovarati, on je jučer operisan i kod njega je specifična situacija, ali i kod njega ćemo pokazati jednu ljudsku dimenziju, kakva i dolikuje klubu kao što je Čelik", kazao je za SportSport.ba Senad Sarajlić.

Nogometaši Čelika sutra će od 14. sati igrati protiv Goražda na glavnom terenu na Kamberovića polju, a narednu srijedu je planiran odlazak u Međugorje na desetodnevne pripreme, gdje će izabranici trenera Borisa Pavića odigrati tri-četiri utakmice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.