Sarajlić: Kojić i Gulnar idu s ekipom u Međugorje

Zeničani od sutra u Međugorju

Sarajlić: Kojić i Gulnar idu s ekipom u Međugorje

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra ujutru putuju za Međugorje, gdje će ostati 10 dana i odigrati tri utakmice, a u povratku je zakazana i generalka protiv Goška u Gabeli.

Kada je u pitanju igrački kadar, angažovanjem Semira Bajraktarevića završen je prelazni rok za Zeničane, koji su se dobro pojačali u zimskoj pauzi, kako bi na proljeće izbjegli borbu za opstanak u Premijer ligi.

Na pripreme u Međugorje putovat će i iskusni stoper Jovo Kojić, što je za SportSport.ba potvrdio i predsjednik Čelika, Senad Sarajlić.

"Kojić se vratio iz Turske i on će ujutru putovati s ekipom u Međugorje. Razgovarao sam s njim, te mi je kazao da je trener kluba iz Kazahstana zadovoljan, ali da predsjednik tog kluba dolazi u petak i ako prihvati uslove njegove i naše u vezi obeštećenja, mi ćemo mu dati ispisnicu. Do tada Kojić će trenirati s ekipom za slučaj da od transfera ne bude ništa jer smo imali mnogo ružnih događaja u prošlosti oko čekanja inostranih angažmana", kaže prvi čovjek Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Talentovani igrač iz Turske, Yunus Gulnar, također će putovati sa ekipom i na njega se ozbiljno računa u budućnosti.

"Gulnar je mlad igrač, koji ima veliki potencijal i on će sa ekipom putovati u Međugorje. Mi planiramo da on ostane u Čeliku i nadamo se da će nam biti od koristi u budućnosti jer je talentovan što smo vidjeli i u utakmici protiv Goražda, gdje je za 30- tak minuta pokazao zavidnu tehniku i kvalitet. Napravili smo dobar posao u prelaznom roku i očekujem dobre igre u nastavku prvenstva", kazao je za kraj Sarajlić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.