Predsjednik Čelika Senad Sarajlić

Sarajlić: Napadamo vrh Premijer lige

D. Kurbegović

 Predsjednik NK Čelik Senad Sarajlić govorio je danas o planovima Zeničana pred novu sezonu.

 

Sarajelić je otkrio nekoliko zanimljivih informacija, a cilj kluba je izlazak u Evropu.

"Koliko smo ozbiljni ove sezone dovoljno govori ova ranija prozivka nogometaša, znam da se po medijima svašta pisalo, ali zadržat ćemo standardne igrače iz prošle godine. Evo sada ću vam otkriti da smo sa Emirom Jusićem i Mahirom Karićem dogovorili novu saradnju na tri godine, dogovorili smo se i sa Zlatkom Kazazićem, te Semirom Bajraktarevićem, tu je i Stipe Barać, a u narednim danima ćemo pokušati završiti situaciju sa Jovom Kojićem i Renatom Gojkovićem, koji istina ima nekih ponuda iz inostranstva. Da ne bi bilo da ne mislimo o mladim naraštajima, uz razgovor sa ocem od našeg Amira Mašića, u narednim danima ćemo potpisati trogodišnji ugovor sa njim, kao i sa Dujmovićem i Durakovićem. Cilj naredne sezone nam je da budemo među prvih pet ekipa, te da obezbjedimo licence za Premijer ligu i Evropu. Uvjeren sam da će ova ekipa u narednoj sezoni igrati važnu ulogu u našem prvenstvu", kazao je Sarajlić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.