Fudbaler Sarajeva

Sarić: Rezultat je u drugom planu, ali lijepo je pobijediti

Fudbaler Sarajeva Elvis Sarić bio je strijelac prvog pogotka na današnjoj utakmici koju je bordo tim odigrao u Čitluku.

Sarajevo je rezultatom 3:0 slavilo protiv Brotnja, a Sarić je nakon utakmice bio zadovoljan pobjedom.

"Ovo je početna faza i rezultat je trenutno u drugom planu, ali naravno da je uvijek lijepo pobijediti. Treniramo dva puta dnevno i noge su teške, ali na nama je da se što bolje spremimo što ćemo i učiniti", rekao je Sarić, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teren je bio malo težak, ali mi na to ne možemo uticati. Zadovoljan sam kako pripreme teku za sada, a što se tiče utakmica, bitno je da stvaramo šanse a poslije ćemo davati i više golova".

Sarajevo svoju narednu utakmicu u Hercegovini igra protiv Veleža.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi