Sarvan: Svako gostovanje u ovoj ligi je neugodno

Član kakanjskog Rudara za SportSport.ba

Sarvan: Svako gostovanje u ovoj ligi je neugodno

S. Mlaćo

Iako su u komšijskom derbiju samo remizirali sa Bosnom (1:1), nogometaši Rudara iz Kaknja ostali su u samom vrhu tabele Prve lige Federacije BiH.

Kakanjci su na trećem mjestu sa deset osvojenih bodova, samo tri manje u odnosu na prvoplasiranu Zvijezdu.

Armin Sarvan u posljednje dvije utakmice upisao je svih 90. minuta.

"Zadovoljni smo dosadašnjim dijelom sezone kada se sve uzme u obzir. Poslije kiksa kući sa Orašje vratili smo se pobjedom iz Travnika i sad remijem s Bosnom, mada smo trebali pobijediti, ali opet nismo puno u zaostatku za prve dvije ekipe", kazao je Sarvan na početku razgovora za SportSport.ba.

U subotu će Kakanjci u goste bugojanskoj Iskri. Očekuje ih sigurno neugodan rival.

"Svako gostovanje u ovoj ligi je neugodno. Mi idemo na pobjedu, kao i svaku utakmicu, te želimo ostanak u vrhu tabele", ističe član Rudara.

Nakon Iskre, Rudar će imat dvije domaće utakmice, što sigurno daje optimizam navijačima ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Idemo jednu po jednu utakmicu. prvo ovu utakmicu odraditi kako treba, pa ako Bog da idemo dalje i sigurno se vidimo u vrhu, jer ova ekipa to zaslužuje", dodao je Sarvan na kraju razgovora za SportSport.ba

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi