Saša Kajkut na izlaznim vratima Zrinjskog

Odlazi iz Mostara

Saša Kajkut na izlaznim vratima Zrinjskog

E. Škorić

Zrinjski je danas počeo s pripremama za novu sezonu, a sve su prilike da u istoj dres Plemića neće nositi Saša Kajkut.

Nekoliko je novih imena bilo na prvom treningu Zrinjskog, ali nije bilo nekih koji su nosili dres aktuelnog bh. prvaka u protekloj sezoni.

Saša Kajkut je, naime, na izlaznim vratima mostarskog kluba i ubrzo bi trebao da postane slobodan igrač.

On bi, prema našim saznanjima, već sutra trebao da se pozdravi sa Zrinjskim i dda krene dalje.

Podsjećamo, Kajkut je postigao oba gola u pobjedi Zrinjskog nad Radnikom u Bijeljini i upravo on je jedan od glavnih "krivaca" što se titula ponovo našla Pod Bijelim brijegom, no sada već pakuje kofere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sezoni iza nas Kajkut je odigrao ukupno 18 premijerligaških mečeva i postigao je sedam golova, a prije Zrinjskog bio je član Krupe dok je u bogatoj karijeri igrao za mnoge klubove u BiH i inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi