Saša Kajkut potpisao jednogodišnji ugovor s Čelikom

Ispunio obećanje

Saša Kajkut potpisao jednogodišnji ugovor s Čelikom

D. Kurbegović

Najbolji igrač Premijer lige u izboru sportskih novinara, Saša Kajkut, i u narednoj sezoni nosit će dres zeničkog Čelika.

Naime, Kajkut je večeras trenirao sa Čelikom i nakon treninga potpisao je novi jednogodišnji ugovor, što će svakako obradovati navijače premijerligaša iz Zenice.

Podsjetimo, Kajkut je i ranije naglašavao da će ostati u Čeliku ukoliko ne realizira inostrani transfer, a kako do realizacije istog nije došlo, svoje obećanje je ispunio.

"Potpisao sam na godinu dana. Nadam se da ćemo ostvariti bolji rezultat nego u prethodnoj sezoni, odnosno da ćemo izboriti nastup na evropskoj sceni", za SportSport.ba je istakao Kajkut.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.