Sašu Kajkuta čeka kraća pauza

Povreda nije ozbiljna

Sašu Kajkuta čeka kraća pauza

Fudbaler Željezničara Saša Kajkut doživio je povredu na jučerašnjoj utakmici koju su Plavi igrali u Bijeljini protiv Radnika.

Tim sa Grbavice je slavio sa 2:0 i tako ostao na prvom mjestu, a Kajkut je 10. minuti izborio jedanaesterac iz kojeg je Zeba zabio vodeći gol za Željezničar.

Nekoliko minuta nakon toga, iskusni napadač morao je napustiti igru zbog povrede koju je doživio prilikom kontakta sa Blaićem u šesnaestercu Radnika, a na zvaničnoj stranici Željezničara je danas objavljeno da Kajkut neće morati na dužu pauzu.

Kajkut je doživio kontuziju skočnog zgloba i čeka ga kraća pauza od sedam dana, što znači da vjerovatno neće konkurisati za naredni meč Željezničara u Premijer ligi protiv Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saša Kajkut je u Željezničar stigao iz Zrinjskog početkom sezone, a do sada je za klub sa Grbavice postigao jedan pogodak i to u duelu protiv Borca u 4. kolu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi