Savić: Izgleda da se sve unaprijed znalo

Iskusni veznjak Zvijezde tvrdi

Savić: Izgleda da se sve unaprijed znalo

E. Škorić

Iskusni veznjak gradačačke Zvijezde, Srđan Savić, oglasio se putem vlastitog profila na društvenojm mreži Facebook nakon poraza u Čapljini.

Savić je bio dio Zvijezdinog tima koji se plasirao u Premijer ligu po prvi put 2008. godine. Odigrao je veliki broj utakmica u crveno-bijelom dresu, potom je prešao u Željezničar, igrao i u Karvini (Češka), Zrinjskom, Mladosti VO, Mladosti Doboj Kakanj, ali se prošlo ljeto ipak vratio kući.

Umalo je sa Zvijezdom ponovo izborio Premijer ligu, ali poraz u Čapljini od 4:0 je razbio sve nade. Metalleghe će u Premijer ligu, u Zvijezdi su i tužni i ljuti. Trener Darko Vojvodić je ranije za SportSport.ba kazao da se "protiv više sile ne može". 

I iskusni Savić je istakao da se "izgleda sve znalo unaprijed", ali iskoristio je priliku da još jednom kaže koliko mu je stalo do Zvijezde i Gradačca. Svjestan da možda više neće imati priliku da nosi Zvijezdin dres u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ti si klub koji mi je dao ime i prezime u fudbalu, tu sam postao igrač i otišao dalje, klub koji volim više od svega, navijače Red Dragons Gradačac, klub u koji sam se vratio sa zadovoljstvom da pokušam da pomognem, dao sam sve od sebe zajedno sa ostalim momcima. Trenirali smo, borili se i na kraju ispade da se sve znalo unaprijed. Vruća je glava, ne znam šta napisati... Hvala iskrenim navijačima koji su ostavili sve i došli danas da nas bodre. Ne samo danas nego i svaku utakmicu, bili su naš 12. igrač i ja im se ovim putem izvinjavam što nismo uspjeli da ostvarimo zajednički san, da budemo tamo gdje pripadamo. I da gubiš 10:0 pjesma bi se opet čula, mi te volimo. NK Zvijezda Gradačac u srcu zauvijek".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi