Krupa slavila protiv Zvijezde

Savić: Momci su dali sve od sebe, ali Krupa je bila bolja

Fudbaleri Zvijezde 09 nisu uspjeli da naprave iznenađenje u 26. kolu Prve lige RS. 

Ekipa iz Etno sela Stanišić poražena je u Banjaluci od Krupe rezultatom 2:0, ali je i pored drugog neuspjeha u play-off takmičenju ostavila poprilično dobar utisak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Čestitam Krupi na pobjedi i na gostoprimstvu. Igra je bila korektna, s obzirom na značaj utakmice. Nemam šta da zamjerim svojoj ekipi, dali su onoliko koliko su mogli. Pokušavali smo napraviti pozitivan rezultat. Što se tiče suđenja, ne bih da komentarišem, neka o tome razmšljaju drugi. Mislim da je meč obilovao lijepim potezima na obje strane. Vidjeli smo dosta prilika, ali i borbenost na terenu", izjavio je na konferenciji za novinare Milorad Savić, trener Zvijezde 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi