Šavija: Sve zavisi od MUP-a RS

Direktor FK Slavija

Šavija: Sve zavisi od MUP-a RS

A. Beganović

"Ispunili smo proceduru, kao pred svaki susret. Ministarstvo unutrašnjih poslova smo obavijestili o odigravanju susreta i da očekujemo dolazak oko 2.000 navijača Sarajeva", za SportSport.ba je istakao direktor FK Slavija, Zdravko Šavija.

Zbog sinoćnjeg terorističkog čina u Zvorniku dolazak navijača Sarajeva na stadion u Istočnom Sarajevu je doveden pod znak pitanja. 

U FK Slavija su spremni na sve, odnosno kako su istakli za SportSport.ba odluka je na MUP-u Republike Srpske. 

"Za susret sa Sarajevom spremamo se kao i za svaki drugi. Obavijestili smo MUP RS o odigravanju susreta, kao i da očekujemo dolazak 2.000 navijača Sarajeva, a do kraja dana ćemo dobiti povratnu informaciju iz MUP-a. Želimo da susret sa sportskim prijateljima prođe u fer i korektnoj borbi i da bolji pobijedi".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.