Sead Hadžibulić potpisao za NK Travnik

Novo pojačanje na Piroti

Sead Hadžibulić potpisao za NK Travnik

Iskusni napadač Sead Hadžibulić do kraja sezone će nastupati za NK Travnik. 

Stručni štab Travnika na čelu sa trenerom Darkom Vojvodićem uspješno je okončao potragu za kvalitetnim rješenjem u napadačkoj liniji, a odluka je pala na 33-godišnjem srbijanskom internacionalcu Seadu Hadžibuliću. 

"Dogovorili smo sve sa Seadom Hadžibulićem i on ostaje u Travniku do ljeta", potvrdio je Darko Vojvodić od SportSport.ba.

Hadžibulić je tokom karijere nastupao za brojne klubove. Počeo je u Novom Pazaru, da bi potom još nosio dresove Glorije, Javora, Apolonije, Tirane, Vlaznije, Kavaje, Hajduk Kule, Tampinesa, Jagodine, Radničkog iz Niša...

Tim sa Pirote je prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončao na 13. poziciji i do kraja će voditi grčevitu borbu za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi