Secouba Diatta nastavlja karijeru u 1. ligi Federacije?

Nakon što je završio epizodu na Grbavici

Secouba Diatta nastavlja karijeru u 1. ligi Federacije?

Donedavni fudbaler Željezničara Secouba Diatta bi od naredne polusezone mogao nastupati u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Za usluge senegalskog napadača sa bh. pasošem interesuje se ekipa Bratstva iz Gračanice, čiji bi čelnici rado vidjeli Diattu u svojoj ekipi.

Osim Diatte, još jedan igrač bi sa Grbavice mogao stići u Gračanicu. Riječ je o mladom Benjaminu Šehiću, koji bi u Bratstvo trebao doći na posudbu.

Osim ove dvojice fudbalera, Bratstvo bi u narednom periodu mogao pojačati i golman Aleksandar Živković, koji je prethodno već branio za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dodajmo na kraju da će fudbaleri Bratstva na pripreme krenuti u nedjelju u 10 sati, kada je zakazana prozivka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi