Sedam golova na Koševu, gosti kući idu pjevajući

Radnički pobijedio Bosnu

Sedam golova na Koševu, gosti kući idu pjevajući

M. Šljivak

Fantastičan meč u 8. kolu Prve lige Federacije BiH odigrali su na Koševu Bosna Sema i Radnički, a na kraju su gosti slavili pobjedu od 4:3.

Golovi su na Koševu padali kao na traci, a sve je krenulo u 17. minuti kada je Mirnes Salihović pogodio za vodstvo gostiju iz Lukavca od 1:0.

Ipak, domaći su samo devet minuta kasnije preko Oglečevca došli do poravnanja rezultata na 1:1, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

Nastavak donosi također sjajan meč i pobjedu gostiju. Bosna je preko Kadrića uspjela da dođe do vodstva od 2:1 u 57. minuti preko Kadrića, ali gosti su poravnali na 2:2  samo šest minuta kasnije, a strijelac je ponovo Salihović.

Novo vodstvo Bosni (3:2) donosi Oglečevac drugim golom danas u 67. minuti, ali gosti ipak dolaze do trijumfa u ovom meču. Salihović trećim golom u 84. minuti poravnava rezultat na 3:3, da bi tri boda Radničkom donio Ćosić golom za 3:4 u 90. minuti susreta.

Prva liga FBiH, 8. kolo:

Bosna Sema- Radnički 3:4 (Oglečevac 26', 67', Kadrić 57', / Salihović 17', 63', 84', Ćosić 90')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

BOSNA: Hodžić, Sinanović, Muharemović, Oglečevac, Đedović, Varatanović, Mujić, Ćatić, Kadrić, Palić, Spahić.

RADNIČKI: Brezičanin, Mahovkić, Kasumović, Kuduzović, Salihović, Al. Kasumović, Ćosić, Derdemez, Mujkić, Dautović, M.Salihović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi