Sedam Zmajeva dobilo UEFA "B" trenerske diplome
Foto: NSBiH

Misle i na budućnost

Sedam Zmajeva dobilo UEFA "B" trenerske diplome

Reprezentativci BiH koji su pohađali trenerske programe pri Centru za edukaciju N/FSBiH dobili su danas UEFA B trenerske diplome.

U VIP salonu Međunarodnog aerodroma Sarajevo prije polaska igrača za Tiranu, predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić uručio je diplome Edinu Džeki, Asmiru Begoviću i Edinu Cocaliću.

Osim njih trojice UEFA B program su uspješno završili i Emir Spahić, Vedad Ibišević, Senad Lulić i Edin Višća.

Osim predsjednika krovne kuće bh. nogometa Elvedina Begića, na dodjeli trenerskih diploma bili su prisutni još generalni sekretar Jasmin Baković, Munir Talović, direktor Centra za edukaciju, te predavač Eldin Jelešković. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi