Sedin Šahman novo pojačanje MNK Željezničar

Pojačanje na golmanskoj poziciji

Sedin Šahman novo pojačanje MNK Željezničar

S. Mlaćo

Nakon Ivice Marića, najboljeg strijelca Prve lige Federacije BiH u futsalu, redove novog člana Premijer lige BiH  u futsalu MNK Željezničar pojačao je sjajni golman Sedin Šahman.

U MNK Željezničar su tragali za pojačanjem na golmanskoj poziciji, a  izbor je na kraju pao na nekadašnjeg člana KMF Tango iz najboljih dana tog kluba.

Šahman će sigurno biti veliko pojačanje za ambiciozni tim iz Sarajeva, koji ove sezone želi nastaviti sa dobrim igrama iz Prve lige Federacije BiH.

Čelnici kluba na čelu sa predsjednikom Ahmedom Muftićem vrijedno rade, te čine sve kako bi imali respektabilnu momčad za premijerligaške izazove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi